Voor buitenschoolse opvang kunt u terecht bij BSO De Kikvors van Stichting BELhamels. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Locatie:

Aartseveen 72
3755 VE Eemnes

Er is een eigen lokaal met grote en uitdagende buitenruimte tot onze beschikking in basisschool Hobbitstee/Merlin. Stichting BELhamels is een flexibele organisatie en heeft voor alle opvangvragen een antwoord!

De Kikvors is een kleinschalige BSO waar uw kind centraal staat.

Wij bieden een rustige, gezellige en huiselijke omgeving aan waar uw kind  na een drukke schooldag even kan bijkomen op de manier waarop hij/zij dat wil. Uit school krijgen de kinderen eerst lekker en gevarieerd fruit met wat drinken aangeboden. Tijdens dit eetmoment is er ruimte om even hun verhaal kwijt te kunnen bij de leidsters. Daarna kunnen de kinderen kiezen wat ze willen doen. Het ene kind wil rustig even vrij spelen of knutselen, het andere kind wil buiten rennen, voetballen en even uitrazen. In overleg met elkaar is er ruimte en tijd voor iedereen! Regelmatig worden er extra activiteiten aangeboden zoals een speurtocht, een picknick, een eigen verhaal schrijven, gymmen in de gymzaal, verschillende knutselactiviteiten en noem maar op.

In de vakanties hebben wij een speciaal vakantieprogramma! Nieuwsgierig? Kom gerust even langs om de sfeer te proeven!  Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website; www.stichtingbelhamels.nl of u kunt ons bellen op 06-83367585 of 06-21833544​